13
дек.

Блясък в косите, блясък в очите

Какво е празникът без малко блясък и разкош? А какво по-хубаво, ако блясъкът е върху вас? Блестяща коса, искрящ поглед, сияйна кожа – този подарък заслужавате и няма по-подходящ момент от този, за да си го подарите.

Косата

Блестяща, чиста и здрава, с красив обем, богат и наситен цвят – този подарък заслужава косата ви. Тя ще ви се отблагодари като отразява светлините от празничната нощ и ви кара да сияете. Тайното ви оръжие? Разбира се,  това е вашият фризьор. Той ще избере оптималната дължина, ще създаде перфектните нюанси и ще оформи косата ви в модерна и зашеметяваща прическа. Права или на вълни, стегнат или романтичен кок, вързана или свободна – прическата трябва да е съобразена напълно с празничния тоалет. А добре подбраните тонове ще подчертаят очите ви и ще хармонизират с тена на кожата ви.

Кожата

Понякога дори най-скъпите продукти не могат да прикрият уморената и страдаща кожа. Не изчаквайте последния момент, за да се погрижите за нея. Красивата кожа е добре почистена, хидратирана и подхранена. Съставете план с козметика си за процедурите и терапиите, които да ви накарат да сияете в празничната нощ.

Гримът

Използвайте качествени продукти и професионална козметика, с които перфектната ви визия да се запази през цялата празнична вечер. Осмелете се да експериментирате с по-ярки цветове. Ако не успявате да направите съвършената очна линия или контурът на червилото ви не следва този на устните – не се колебайте да потърсите услугите на професионален гримьор. Контурирането на лицето, балансът на тена, подчертаните очи и съблазнителни устни ще ви направят неотразими на празника.

Цветовете

Косата, гримът и тоалетът трябва да са в унисон. Не забравяйте, че акцентът е само един. Ако сте избрали ярък нюанс на косата си, то заложете на тъмен тоалет, който да го подчертава, а не да го конкурира. Ако пък косата ви е в натурални и ненатрапчиви нюанси, то заложете на аксесоари, които добавят малко блясък и шик. Ако сте избрали да носите целия блясък върху лицето си, то го оберете от останалата част от визията си.

Остава най-важната съставка за бляскавата ви визия – доброто самочувствие и празнично настроение.