Екип

Талант и професионализъм

Василка

Казвам се Васи и съм в сферата на фризьорството от 30 години. Управлявам салон “Елегант” от 15 години. С упоритост, професионализъм и любов успях да събера този чудесен екип от амбициозни и талантливи момичета. Ние сме тук за Вас… Очакваме Ви!

Боряна

Работя като фризьор от 19 години. Обожавам професията и влагам цялата си душа и сърце в нея. Най-голямото признание за мен са благодарността и любовта на клиентите.

Елена

Казвам се Елена и съм козметик от 10 години! Обичам работата си, а контактите с клиентите ми ме зарежда с положителна енергия.

Павлина

Казвам се Павлина Колева. Работя, като фризьор от 8 години. Обичам работата си и най-вече обичам да виждам доволни хората от опита ми, като професионалист.

Красимира

Казвам се Красимира. Да бъда фризьор е моя сбъдната мечта. Занимавам се с това от две години. Щастлива съм и харесвам хората с които работя, но най-голяма радост ми носи усмивката на клиентите, когато излизат от салона.

Цветелина

Казвам се Цветелина Георгиева. Практикувам професията маникюрист-педикюрист от две години. Обичам работата си. Тя ме мотивира и вдъхновява.

Свържете се с нас за специални предложения!